Сковорода з боковими фігурними ручками 14 см.
В наявності
Артикул:
Опис
Мідь має гарну теплопровідність, що сприяє рівномірному розподілу тепла по поверхні і прискоренню процесу приготування їжі; Під час приготування їжі в мідному посуді знижується час на її термічну обробку, що дає змогу зберегти більше корисних речовин у продуктах; Мідь має антибактеріальні властивості. Їжа, приготована в такому посуді, знезаражується і зберігається довше. Чому використовується Олово: Кислота, […]
Ціна
1865 грн.
Опис
Мідь має гарну теплопровідність, що сприяє рівномірному розподілу тепла по поверхні і прискоренню процесу приготування їжі;
Під час приготування їжі в мідному посуді знижується час на її термічну обробку, що дає змогу зберегти більше корисних речовин у продуктах;
Мідь має антибактеріальні властивості. Їжа, приготована в такому посуді, знезаражується і зберігається довше.
Чому використовується Олово:
Кислота, що міститься в окремих продуктах, може реагувати з міддю і створювати шкідливі сполуки, а також змінювати забарвлення і смакові якості страв, які в ній готуються.
Внаслідок цього, не рекомендується готувати овочі та фрукти в мідному посуді без покриття. покриття з олова не реагують із продуктами та не є небезпечним для здоров’я.